Colmanstraat 55 , 9270 Kalken , Belgiƫ

Bandencentrale voor alle merken

Uni Tyre - Bandencentrale

Laat tijdig uw banden vervangen in de bandencentrale te Kalken om weer veilig op de baan te gaan. In winter en zomer is de toestand van uw banden enorm bepalend voor de wegligging! Naast banden vervangen kunt u bij Uni Tyre ook terecht voor bandenopslag van uw winter- en zomerbanden en meer.

Banden inclusief balanceren

Bij Uni Tyre gaat u niet alleen opnieuw de baan op met een set nieuwe banden. De vakmensen zorgen er ook voor dat elke autoband - hoe goedkoop ook of eender welk merk - perfect op de velg ligt en mooi in lijn staat op uw wagen.

Daarom wordt de uitlijning en balancering steeds uitgevoerd om u veilig op weg te sturen. De prijs die u betaalt is dus steeds met alle service inbegrepen.

Tweedehands en seizoensbanden

De bandencentrale doet uiteraard veel meer dan dat alleen. Naast het vervangen van autobanden is er ook de herstelservice. Heel handig bij een klein gaatje, dat snel kan hersteld worden en u een grotere kost bespaard.

Ook kan u hier voorzien worden van de juiste seizoensbanden. Zowel winter- als zomerbanden aan de beste prijzen zijn hier te vinden. Die bieden nog meer grip, afhankelijk van de weersomstandigheden en temperaturen. Eventueel kunnen we u ook voorzien van de nodige opslag van uw banden.

Nog vragen? Contacteer de garage voor een snel antwoord.