Colmanstraat 55 , 9270 Kalken , Belgiƫ

Goedkoop auto-onderhoud

Uni Tyre - Onderhoud & herstelling

Voor een nazicht, maar zeker ook voor een auto-onderhoud te Kalken kunt u hier gemakkelijk terecht en kunt u genieten van de scherpste prijzen voor een tiptop service. Alle merken zijn welkom en alles van onderhoud, herstelling, banden en originele onderdelen wordt bij Uni Tyre professioneel behandeld.

Onderhoud van alle merken

Met élk automerk kunt u terecht bij Uni Tyre. Van de kleinste wagen tot camionette of jeep en mobilehome. Alle goed opgeleide vakmensen nemen uw wagen onder handen met de laatste technieken en kwaliteitsmaterialen en -onderdelen.

Zo gaat u weer veilig de baan op of kunt u met een gerust hart naar de autokeuring gaan.

Correcte en goedkope service

Omdat Uni Tyre niet aan één automerk is gebonden, kunnen de scherpste prijze geboden worden. En dat zowel voor de werkuren van de professionele automechaniekers en specialisten, alsook de onderdelen die nodig zijn voor het onderhoud of herstelling van uw wagen.

Steeds staat het team klaar om u te voorzien van raad en advies waardoor u de beste keuze kunt maken in het onderhoud of de herstelling van uw wagen. Heeft u nog vragen? Neem contact op met de garage voor een snel antwoord.