Colmanstraat 55 , 9270 Kalken , Belgiƫ

Auto-onderdelen voor alle merken

Uni Tyre - Autoparts

U kunt bij deze professionele garagist terecht voor alle auto-onderdelen te Kalken voor alle merken. Zowel mechanisch als elektronisch, en uiteraard ook voor alle vloeistoffen en accessoires. Eventueel kan voorzien worden in de plaatsing of zelfs levering aan huis.

Voor alle automerken

In de werkplaats en garage worden steeds originele onderdelen gebruikt. Werken met kwaliteitsmaterialen vereist vakmanschap en kennis, maar levert ook de beste garantie aan de klant voor een goede oplossing van het probleem.

Bij Uni Tyre kunt u eveneens terecht om onderdelen, accessoires of bijvoorbeeld motorolie aan te kopen.  Alles voor particuliere klanten, ongeacht het merk, met een afhaling in de zaak of levering aan huis. Alles kan ook in de eigen garage gemonteerd worden.

Service met plaatsing

Uiteraard kunt u ook rekenen op een professionele plaatsing of vervanging van uw versleten onderdelen. Daarom voorziet Uni Tyre ook een ruim aanbod aan service voor de onderdelen aan uw wagen. Daarom is er een groot aanbod aan reserveonderdelen van alle merken.

Reken op Uni Tyre voor:

  • carrosserie
  • slijtage-onderdelen & reservestukken
  • elektrische onderdelen
  • motorolie en andere vloeistoffen
  • toebehoren & accessoires

Steeds inclusief raad en advies!

Bosch
Monroe
Valeo
Brembo
Mpm
Mijngrossier
Luk
Purflux